Despre mine

 • Biroul de mediere din Transilvania, mediator Vararean Florin-Ioan a fost înfiinţat şi îşi desfăşoară activitatea în baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificările şi completările ulterioare, a Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului de Mediere, precum şi a Hotărârilor Consiliului de Mediere.
  Prin Hotărârea Consiliului de Mediere nr. 2194 din 20.04.2013 sunt autorizat ca mediator, având drept de liberă practică pe teritoriul României, fiind şi înregistrat în Registrul Formelor de Exercitare a Profesiei la poziţia 6306.
  Indiferent daca aţi luat deja decizia sa apelati la un mediator sau dacă doriţi doar sa fiţi informat cu privire la avantajele medierii şi a domeniilor în care se aplică, vă invit să mă contactaţi.
  Pentru a participa la o şedinţă de informare gratuită trebuie să fie prezente ambele părţi. Totuşi, dacă nu vă puteţi prezenta împreună cu cealaltă parte, puteţi decide ca Biroul de Mediator să efectueze demersurile necesare pentru a o invita la şedinţa de informare privind medierea.
  Apelând la biroul de mediator Vararean Florin-Ioan:
  ...reduceţi costurile unui proces judiciar
  ...eliminaţi riscul de a pierde procesul
  ...aveţi avantajul, ca împreună cu cealaltă parte, să stabiliţi modalitatea de soluţionare a conflictului
  ...asiguraţi confidenţialitatea conflictului, a negocierilor şi a înţelegerii
  ...reduceţi semnificativ perioada de timp necesară soluţionării disputei, stabilind de comun acord când şi unde se desfăşoară procesul de mediere
  Pentru şedinţa de informare a părţilor privind medierea, avantajele, scopul, efectele şi limitele acesteia, „Vararean Florin-Ioan – birou de mediator” nu percepe onorariu.

Utile

Analog flash clock widget

26 mai 2018